miercuri, 19 decembrie 2012

Obama presiuni Congres pentru a scuturat vopsea "Cliff fiscala", "razboi de partizani"



Presedintele Barack Obama, miercuri, presat public republicani din Congres de a compromite inainte de Craciun pe o afacere, pentru a evita "Cliff fiscala", si folosit fotografiere de vineri in Newtown, Connecticut, pentru a sublinia punctul de vedere.

Obama a fost intrebat despre progresele pe faleza-fiscal reduceri automate de cheltuieli si cresteri de taxe stabilite pentru a intra in vigoare 1 ianuarie, daca o intelegere nu se face in timpul unei sesiune de intrebari si raspunsul la Casa Alba.Q & A urmat anuntul presedintelui ca vice-presedintele Joe Biden va conduce un efort de a raspunde la fotografierea de vineri cu masuri de politica.

"In cazul in care in aceasta saptamana trecut a facut ceva, ar trebui sa dea doar noi perspectiva", a spus Obama. "Chiar acum ceea ce tara are nevoie este pentru noi de a compromite.

"Daca dezlipi vopsea de razboi de partizani, ar trebui sa fim capabili de a obtine ceva de facut." El a adaugat ca termenul limita de actiune se apropie cu repeziciune.

"Eu raman, nu deschide numai la conversatii, dar dornici de a obtine ceva de facut", a spus el. "As vrea sa-l faca inainte de Craciun."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu