miercuri, 19 decembrie 2012

Fisiere de THQ pentru faliment, Clearlake face oferta pentru activele



Joc video de filtru de THQ Inc a anuntat miercuri ca a depus pentru faliment, si private firma de investitii Clearlake Capital Group a oferit sa cumpere activele sale.

THQ a depus petitii voluntare, conform capitolului 11, in Curtea de faliment SUA pentru Districtul de Delaware pentru a facilita o vânzare a activelor de afaceri de functionare, inclusiv cele patru studiouri si jocuri de dezvoltare.

Actiunile de THQ, care au fost oprite inainte de scurt anunt, scazut mai mult de 60 la suta la mai putin de 50 de centi, dupa ce a fost reluata de tranzactionare, in dupa-amiaza târziu.

Agoura Hills, California, pe baza de companie, a declarat Clearlake a fost un "cal ofertant urmarire" sau un potential cumparator alese dintr-un bazin de ofertanti pentru a face oferta mai intâi.

Acest "permite altor parti interesate sa vina cu oferte concurente", a declarat THQ intr-o declaratie.

THQ a unitatilor interne de afaceri au depus pentru faliment. "Operatiunile companiei straine, inclusiv România, nu sunt incluse in pilitura", a spus THQ.

Cunoscut pentru lupte sale si "Saints Row" jocuri, THQ a pierdut teren pentru a rivalilor mai mari, inclusiv Activision Blizzard Inc actionarii companiei au aprobat un 1-pentru-10 reversie a divizarii actiunilor de stoc sa comuna la sfârsitul lunii iunie sa ridice pretul sau de valori si evita sa fie delistate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu