miercuri, 19 decembrie 2012

Cum Obiective turistice Lumea Uita-te in Apple vs Google Maps



Cand Apple a lansat in luna septembrie Harti, a existat o imagine amuzant de Turnul Eiffel aratand ca acesta a fost calcat de un compresor gigantic.Imaginea a fost unul dintre multele exemple ale modului iconic Apple App venit cale scurta. Acum Eiffel Apple eclipseaza Google spalat-out imagine cautati.

Click aici pentru a vizualiza aceasta galerie.

[Mai multe de la Mashable: Ofera un Gift Card iTunes pentru a Chum cel mai dificil]

Daca Apple este Superman de companii tech, iOS Apple a 6 Harta app ar trebui sa fie kryptonita sale.Compania a relevat iPhone 5 si 6 de la iOS un eveniment de presa ballyhooed in luna septembrie. De atunci, tot cineva pare ca vrea sa vorbesc este deficientele Harti.

Pentru a face loc pentru versiunea proprie, Apple a evitat incredere aplicatia Google Maps. La Mashable, am aratat cateva dintre erorile cele mai comice ale Harti Apple.

[Mai multe de la Mashable: Cum Red Bull ia de marketing de continut la Extreme]

Acum, Google Maps este inapoi cu o razbunare.Aplicatie gratuita a devenit disponibil in Apps Store saptamana trecuta si in cateva ore se impuscat la partea de sus a listei de cele mai descarcat.Aplicatia a ajuns la 10 milioane de descarcari in termen de 48 de ore de la lansare.

A SE VEDEA, DE ASEMENEA,: Google Maps pune Harti mere de rusine

Desi Apple a avut cateva luni pentru a petici aplicatia sa, oamenii inca par nemultumiti. Performanta deoparte, Google si Apple a hartile face o treaba oarecum comparabil de a produce imagini de locuri. Derulati prin galeria de mai sus, pentru o vizualizare mai side-by-side de unele dintre monumentele cele mai faimoase ca data prin fiecare aplicatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu